%50'YE VARAN İNDİRİM LCWAIKIKI'DE

6 Temmuz 2009 Pazartesi0 yorum

LC Waikiki 2009 Yaz Koleksiyonu’ndan %50’ye varan indirimle alışveriş yapmanın tam zamanı… Kadın, erkek, genç ve çocuk koleksiyonları ile “ulaşılabilir modanın” vazgeçilmez adresi olan LC Waikiki’lerde %50’ye varan indirim ve CardFinans’a özel peşin fiyatına 3
taksit ayrıcalığı ile alışveriş zamanı başladı...

Yaz aylarının coşkusu LC Waikiki koleksiyonlarında kadın ve erkekleri bekliyor… Gardırobunuzu yaz sıcaklarına ayarlayacak tiril tiril yazlıkları vitrinlerine taşıyan LC Waikiki, her yaş grubuna uygun ve indirimli ürünleriyle dinamik bir yaz ve tatil vaat ediyor.

LC Waikiki kadınlarına yaz esintileri…

LC Waikiki kadını, yeni koleksiyon ile yaz aylarının kendine özgü büyüsünü kucaklıyor. Danteller, şeritler, nakışlar, çiçekler, doğuya özgü desenler ile zenginleşen yaz koleksiyonu, romantizm ve doğaya dönüşü simgelerken, şehir kadınlarının da vazgeçilmezi oluyor… Koleksiyonlarda bulunan çok katlı, çiçek desenli, uzun ve diz boyu etekler; geometrik desenli elbiseler; bol ve dar kesimli pantolonlar, capri’ler; şerit, nakış ve dantel ile süslenmiş kısa ve uzun kollu gömlekler, tunikler; saten şeritli, payetli, taşlı veya baskılı şık örme üstler; düz atlet ve tişörtler, belden bağlı ve apoletli ince trikolar, klasik safari ve denizci temasını sunan spor-şık ürünler kadınların gündüz ve gece şıklıklarını tamamlıyor.

LC Waikiki erkeklerine farklı tarzlarda yaz seçenekleri

LC Waikiki Yaz 2009 Erkek koleksiyonu, şehirli modern erkeklere fonksiyonel yaz şıklığı öneriyor. Rahat kesimler, zengin renk ve model çeşitliliği ile hem hafta içi ofis hem de hafta sonu için ideal giyim önerileri sunan yeni koleksiyon farklı temaları minimalist çizgide sunuyor. Vazgeçilmez yaz ürünlerinden atletler ve tişörtler, bermuda ve roller’lar; ceket, yelek, mont ve yağmurluklar; düz, çizgili ve baklava desenli rengârenk trikolar; kumaş ve stilde farklılaşan çeşit çeşit pantolon ve gömlekler; diz altı ve diz üstü yüzme şortları, terlikler, deri ve bez ayakkabılar, sportif ayakkabılar, kemerler, kepler ve daha fazlası LC Waikiki mağazalarında erkeklerin beğenisine sunuluyor.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger