Aldatılıyor musunuz ? İşte size ipuçları

7 Temmuz 2009 Salı0 yorum

Aldatılıyor musunuz ? İşte size ipuçları
Aldatılıyor musunuz ? İşte size ipuçları
Aldatıldınızı anlamak için size yardımcı olacak 10 ipucu....

Eskiden yaptığınız her hareket, söylediğiniz her sözle onun dikkatini çekmeyi başarıyordunuz. Fakat durumlar değişti ve artık sizinle ilgilenmediğini anladınız... Bayanlar dikkat! Önünüzde iki seçeneğiniz var; ya hatalarınızı kabullenmiş sizi olduğunuz gibi kabul etmiştir ya da hayatını renklendiren yeni biriyle tanışmıştır.

Uzak duruyor ve bahaneler üretiyorsa...

Son zamanlarda sevgilisi değil de arkadaşıymışsınız gibi davranıyor, ona yakınlaştığınızda çeşitli bahanelerle kendini geri çekiyor ve size karşı eskisi kadar zaman ayırmıyorsa, şüphelenmeye başlayın.

Üzerinde farklı bir koku varsa...

Sevgiliniz birden bire kullandığı kokuyu değiştirip yeni parfümlere yöneldiyse korkmayın! Ancak giysi ve vücudunda kadın parfümü duymaya başladığınız anda tehlike sinyalleri çalmaya başlamış demektir.

Yalanlarını yakalıyorsanız...

Size karşı açık bir yalanını yakaladıysanız, şüphelerinizde doğrusunuz demektir. Ancak unutmayın, söylediği yalan küçük pembe yalanlardansa ve bunu size sadece bir kez yaptıysa, hemen tepki göstermeden affedici yönünüzü devreye sokun. Kızgınlığınızı bir süreliğine askıya alın.

Yepyeni bir görünüm için çırpınıyorsa...

Düzenli olarak spora gidip, sürekli diyet yapıp, fazla kilolarından kurtulmaya çalışıyor, yeni giysiler giyip sıklıkla kuaföre gidiyorsa, öncelikle bunları sizin için yapıyor olabileceğini de göz önünde bulundurmalısınız. Ama işi abartıp haftada bir yaptıklarını gün aşırı yapmaya başladıysa, spordan gelip duşunu alıp şık kıyafetler giyerek tüm vücudunu parfüme buluyorsa ve en önemlisi bu kadar hazırlıktan sonra nereye gittiğini size söylemiyorsa, üzgünüz ama onu artık bir başkasıyla paylaşıyor olabilirsiniz.

İş saatleri uzamaya başladıysa...

İş değişikliği yapmadıysa, bulunduğu pozisyondan terfi etmediyse ya da çok önemli bir projeyle uğraşmıyorsa, bu durum pek de iç açıcı bir durum değil hanımlar. Yine önümüzde 2 seçeneğimiz var; ya sizinle sorunları vardır ya da artık yeni birisiyle ilgilenmeye başlamıştır.

Eskisi kadar sizi ailesinin içine sokmuyor ve uzaklaştırmaya çalışıyorsa...

Flörtünüzün ilk aylarında sizi ailesiyle tanıştırmak için can atan kişi gitti, yerine onları özel günlerde bile aramanıza karışan bir erkek geldiyse, mutlaka bazı hatalarını onların arkasına sakladığı içindir.

Telefonu artık masanın üzerinde değil, ceketinin cebinde duruyorsa...

Partneriniz kendini ele vermeye başladı. Korkarım ki, bu durum öyle kolayca çözülecek bir durum da değil. Çünkü bu zamana kadar size vermiş olduğu güveni tüm hızıyla geri çekmeye başladı. Artık işi abartmış olmalı ki, ortada delil bırakmaktan korkuyor. Bu zamana kadar masanın üzerine bıraktığı telefonunu artık ceketinin, pantolonun, gömleğinin cebinde saklıyorsa ya da mesaj geldiğinde bankalardan geldi deyip geçiştiriyorsa, sizden gizlediği bir şeyler olması kaçınılmaz. Unutmayın ki, siz ne kadar rahat ve umursamaz tavırlar sergilerseniz, o da o kadar kendini ele verip eteğindeki taşları dökecektir.

Sürekli sizin tanımadığınız bir arkadaşından söz ediyorsa...

Eve her geldiğinde günün özetini geçiyor, sayısız olay anlatıp sadece tek bir isimden bahsediyorsa, bu durum biraz sakıncalı doğrusu. Hele ki, etrafında böyle bir kişiyi hiç görmediyseniz... Bu arada amaç size yalan söylemediğini ispatlamak. Evet hanımlar, taşlar dökülmeye başladı artık ipleri ele alma vakti.

Saldırgan ve paranoyak tavırlar sergiliyorsa...

Söylediğiniz her şeye kulp takıyor, sorduğunuz en ufak bir soru da bile aşırı tepkiler gösterip parlıyorsa, artık onunla yüzleşmenin zamanı geldi. Çünkü bu tavırlar onun artık size tahammül edemediğini gösteriyor. Yol yakınken her şeyi açıkça konuşun. Çünkü bu bulgular ne yazık ki aldatıldığınızın acı bir göstergesi.

İlişkiye girmekten kaçınıyorsa...

Sevgilinize cinsel isteğinizi belli ettiğinizde yorgunum, halim yok, bu gece beni mazur gör diyip kendini geri çekiyorsa ya da ''Bugün sarılıp uyusak olmaz mı?'' gibi cümlelerle sizi geçiştiriyorsa, emin olun o bu isteğini bir başkasıyla çoktan karşılamıştır.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger