CİNSEL HAYATI TAMAMEN DEĞİŞTİRECEK MUCİZE İLAÇ!

15 Temmuz 2009 Çarşamba0 yorum

CİNSEL HAYATI TAMAMEN DEĞİŞTİRECEK MUCİZE İLAÇ!

ERKEKLERİN, EREKSİYON PROBLEMİNDEN SONRA ERKEN BOŞALMA KABUSUNUN DA İLACI BULUNDU.

Dünyada erken boşalma sorununu çözdüğü onaylanan ilk reçeteli ilaç, Avusturya, Finlandiya, Almanya, İtalya, İspanya, Portekiz ve İsveç'te onaylandı. Mucize ilaç, bu yıl 3.'sü Paris'de yapılan Uluslararası Cinsel Tedaviler Kongresi'nde tanıtıldı.

22 ülkede 6 bin hasta üzerinde yapılan araştırma sonuçları ilk kez açıklandı. 18-64 yaş grubu erkeklerde, boşalma süresini 3.5 kat arttırdığı sağlık otoritelerince kabul edildi. Türkiye'de satışı için, Sağlık Bakanlığı'na ruhsat başvurusu yapılan ilacın, 6 ay içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Dünyada cinsel sağlık alanında önde gelen bilim adamlarının katılımıyla Paris'de gerçekleştirilen 3.Uluslararası Cinsel Tedaviler Kongresi, erkekler için sevindirici bir haberle başladı. Prematüre Ejakülasyon yani erken boşalma tedavisinde çığır açan ilk reçeteli ilaç görücüye çıktı. Avusturya, Finlandiya, Almanya, İtalya, İspanya, Portekiz ve İsveç'te resmi onay alan ilacın yarattığı mucize, kongreye damgasını vurdu. Milyonlarca erkeği sevindirecek buluşu Uluslararası Cinsel Sorunlar ve İktidarsızlık Araştırmaları Derneği (ISSIR) Başkanı ve Lille Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Jacques Buvat ile Milano San Raffaele Resnati Hastanesi Jinekolojik Cinsel Tedaviler Merkezi Başkanı Dr. Alessandra Graziottin anlattı.

2 erkekten 1'i mutsuz

Erken boşalma sorunu olan erkeklerin eşlerinin yüzde 52'sinin orgazm sorunu yaşadığını anlatan Prof.Dr. Jacques Buvat, "Ortalama 1 dakikanın altındaki boşalma suresinin erken boşalma kabul ediliyor. Bu sorunu yaşayan erkeklerin yüzde 50'si, yani her 2 erkekten biri ciddi özgüven sorunu yaşıyor. Çiftlerde cinsel hayat olumsuz etkileniyor. Tatmin olma duygusu önemli ölçüde azalırken, genel yaşam kalitesi düşüyor. Etken maddesi Dapoksetin olan yeni bir tedavi olanağı sunan bu ilaç sayesinde, çözüm için ilk defa medikal bir yöntem geliştirildi" dedi.
22 ülkede 6 bin hastada denendi

İlacın araştırma aşamasında 24 hafta boyunca 22 ülkede 6 bin hasta üzerinde denendiğini anlatan Dr.Buvat, boşalma süresinin uzatılması, boşalmanın kontrolü ve stres seviyesinin azaltılmasında etkili bir sonuç alındığını söyledi. Cinsel ilişkiden 1-3 saat öncesinde oral yolla alınmak suretiyle uygulanan tedavinin, 18 ? 64 yaş grubundaki erkeklerde etkisinin kanıtlandığını bildirdi. Araştırmada erken boşalma sorunu olan erkeklerin yüzde 26'sının sadece eşiyle ilişkisinde değil, iş hayatında da kendisini yetersiz bulduğunun altını çizdi.

Boşalma süresi 3.5 kat arttı

Erkeklerin yüzde 50'sinin bu sorun nedeniyle kendisini, 'kötü sevgili' olarak tanımladığını belirten Prof. Buvat, kadınların yüzde 78'inin iyi bir cinsel hayat ve orgazm için uzun süreli ilişkiyi önemsediğini aktardı. Erken boşalan erkeklerin, eşlerinin yüzde 48'inin ise hiç orgazm yaşamadığını ve bu sorunu yaşayan erkeklerin yüzde 40'ının ise boşalma süresini düşürmek, stresi azatmak için alkole başladığını bildirdi. Dr. Buvat, "Kadınlarda bir orgazm 0.8 saniye sürüyor. 1 dakikanın altı boşalmalar, tıp otoritelerince erken boşalma kabul ediliyor. 24 hafta süren bir araştırma sonunda, 6 aylık bir tedaviyle boşalma süresini 3.5 dakika uzattığını kanıtladık. Bu da kadına çok sayıda orgazm şansı veriyor. Çiftler arasında yaşanan sorunlar yüzde 22.2, stres ve üzüntü ise yüzde 70 oranında düştü" dedi.

Kadınların beklentisi yükseldi

Cinsel hayatın eskiden sadece kadınların hamile kalması için yaşandığını son yıllarda ise kadınların cinsellikten haz alma talebinin arttığını kaydeden Milano San Raffaele Resnati Hastanesi Jinekolojik Cinsel Tedaviler Merkezi Başkanı Dr. Alessandra Graziottin, cinsel ilişkide mutlu olmayan kadının partnerine karşı saygısını yitirdiğini vurguladı. Erken boşalma sorunu olan bin 587 hasta üzerinde yapılan bir çalışmada ilginç sonuçlara ulaştıklarını kaydeden Dr. Graziottin, "Erken boşalan her 4 erkekten 1'i sadece eşiyle değil toplumla yaşadığı ilişkilerde de kendini daha değersiz görüyor. Bu sorunu yaşayan erkeklerde, damgalanma, içe kapanma gibi sorunlar yüzünden eşini mutlu etmeyi unutuyor. Çiftlerin hayat kalitesi düşüyor" dedi.

İLACIN ÖZELLİKLERİ

Erkeklerin yüzde 99'u sonuçtan memnun

İktidarsızlık sorununu çözen Viagra'dan sonra erken boşalma sorununu çözmek için dünyada Janssen-Cılag için bilimadamlarınca üretilen ilk ilaç olan Prılıgy, 30 ve 60 mg'lık kapsüller halinde Avusturya, Finlandiya, Almanya, İtalya, İspanya, Portekiz ve İsveç'te piyasaya sürülmesi için onaylandı. 24 hafta süren bir araştırmayla geliştirilen ilaç, 22 ülkede 6 bin kişi üzerinde denendi. Araştırmaya katılan 6 bin erkekten sadece yüzde 1'i 30 mg'ında, yüzde 3'ü ise 60 mg'lık dozunda mide bulantısı yaşadığı için kullanmayı bıraktığı belirlendi. Her 100 erkekten 99'u 30 mg kullandıktan sonra mutlu olduğunu bildirdi. Antidepresanların vücuttaki etkisi, 24 saat ile 3 gün sürerken, yeni keşfedilen ilaç vücutta 8 saat sonra sadece yüzde 20 oranında kalıyor. Cinsel ilişkiden 3 saat önce, 1 bardak suyla alınması gerekiyor. Tüm dünyada sadece reçeteyle satılabilecek olan ilaç için Sağlık Bakanlığı incelemesini sürdürüyor.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger