G-Star beyaz jean koleksiyonu

11 Temmuz 2009 Cumartesi0 yorum

Sezonun favori rengi beyaz, G-Star beyaz jean koleksiyonu ile ayrı bir kimlik kazanıyor.

Özgün kimliği ile her sezon adından söz ettiren G-Star, yeni sezon koleksiyonunda barındırdığı beyaz jean modelleri ile sıradışılığını koruyor.

Bayanlarda G-Star’ın “The Midnight Program” adlı özel koleksiyonunda yer alan Core Slim modeli arka ceplerdeki işlemeleri ile dikkat çekiyor. Heritage Non Fit modelinde ise kapaklı cepler modele spor bir hava katıyor. Sezonun gözdesi olan bu dar parçalı ürünler, topuklu ayakkabılar ile giyildiğinde modeller daha da ön plana çıkıyor.

Masum ve yalın görüntüsü ile yeni sezona damgasını vuracak beyaz jean modelleri beyaz t-shirt ve tunikler ile kombinlenebileceği gibi, farklı renkler ile de rahatlıkla bir araya gelebiliyor.

Erkek modellerinde ise; efsane Elwood koleksiyonunda yer alan Anniversary modeli sezonu karşılıyor. Motosiklet kullanıcılarından esinlenilerek yaratılan Elwood koleksiyonu diz dikişleriyle hareket kabiliyetini maksimumda tutarken beyaz jean modelinde görülen dar paçalar stil sahibi beylerin beğenisini topluyor.

Madonna, Giselle Bundchen, Brad Pitt, Ben Affleck ve Justin Timberlake gibi birçok ünlü sanatçının vazgeçemediği jean markası G-Star, beyaz jean modelleri ile gece ve gündüz her ortamda rahatlıkla giyilebilecek modelleri ile yeni sezonu selamlıyor.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger