Golden Rose kadını ışıldamaya başlıyor.

12 Temmuz 2009 Pazar0 yorum

Avrupa`nın en büyük üretim tesislerine sahip olan Türk kozmetik devi Golden Rose, sonbaharın asaleti ve romantizmine yakışır yeni makyaj koleksiyonu ile tüketicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Melankolik ancak bir o kadar cesur renklerden oluşan Golden Rose Sonbahar-Kış ürünlerinin çekimlerini Nihat Odabaşı ve ekibi gerçekleştirdi. Nihat Odabaşı’nın ölümsüzleştirdiği anlara ait ayrıntılar ve Golden Rose kimliğini oluşturan stil, özel bir anlatımla yeniden hayat buldu. Bir gün süren çekimlerde Golden Rose kadınını dünyaca ünlü model Susana Moreno temsil etti. Kusursuz güzelliği ve çarpıcı yüz hatları ile “mükemmel kadın” portresi ile bütünleşen İspanyol Susana Moreno, kariyeri boyunca birçok önemli işe imza atmış bir model. Vogue, Marie Claire, Glamour, Elle ve Woman gibi dergilerin kapağını süsleyen Moreno, dünyanın sayılı modacılarının defilelerinde yer aldı.

Susana`ya cekimler boyunca, Golden Rose’un ürünlerinin kullanıldığı ve birbirinden fashion 4 ayrı konseptte 4 ayrı makyaj yapıldı. Bu konseptler sırasıyla; Casual, Fantastic, Night ve Gold. Bu yılın makyaj modasına ait “sırlar” ise şöyle: Casual konsepti, kadınların özellikle gündelik yaşamlarında tercih edecekleri ancak bu sadeliğin yanı sıra çekici ve alımlı olabilecekleri bir makyajı vaat ediyor. Pastel renkler, hafif gölgeler, uçuşan tonlar bu konseptin temel öğelerini oluşturuyor. Fantastic ise, vahşi cazibenin yansıması adeta… Koyu renkler, iddialı çizgiler ve sekapalite bu konsepti anlatan detaylar… Her kadın geceleri güzel olmayı düşler. Günlük yaşama alternatif olan Night konseptinde ise kadınlar maksimum derecede dişi… Bu konsepte damgasını vuran renkler ise siyahlar, gri tonları ve vazgeçilmez kırmızı. Ve son yıllara damgasını vuran akım Gold. Maksimalist çağın rengi gold, makyajda da yine zirvede. Işıltı, ihtişam ve gücün simgesi Gold konseptinde Golden Rose’un birbirinden iddialı ürünleri göz kamaştırdı.

Golden Rose’un Sonbahar-Kış ürünlerine www.goldenrose.com.tr sitesinden ulaşabilir, ayrıntılı inceleme ve karşılaştırma firsatını bulabilirsiniz. Güzelliğinizi keşfedeceğiniz bu yolculukta Golden Rose ürünleri ile parlamaya hazır olun...
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger