I&D den, Evdeki Rüya

14 Temmuz 2009 Salı0 yorum

İsteks İç Giyim Markası I&D Lingerie Dream at Home "Evdeki Rüya" adını taşıyan Ev Giyimi koleksiyonuyla çok konuşulacak.

Tasarımlarını, kadının dış görünümlerine değer verdiği gibi, evde de şıklığından ödün vermeyenler için hazırlandı. Yumuşak, gösterişli, samimi, doğallığına önem veren, rengarenk, pratik, neşeli, enerjik, sıcak, heyecanlı ve keyifli özel koleksiyonu ile modern I&D kadınının evdeki şıklığını yarattı.

I&D Koleksiyonda kendi kişiliklerini ve yaşam tarzlarının dışa vuruşunu yansıtacak şekilde tasarlanan modeller, temelini hareket özgürlüğü sağlayan rahat giysiler oluşturuyor. İşlevselliği modayla birleştiren tasarımlar ev yaşamına şıklık ve özgürlük kazandırıyor. I&D, kaliteli bir yaşam tarzını benimsemiş tüm müşterilerimizin yoğun ilgisi ve beğenisi ile karşılanıyor.

I&D 2009 kış Koleksiyonu tasarım harikası toplamda 110 grup, 300 parçadan oluşan ürün yelpazesinde sabahlık gecelik takımı, kombinezon, pijama, pantolon, atlet, sutyen, şort, string ve terlikler koleksiyona ayrıcalık katıyor. I&D koleksiyonuna, Türkiye genelindeki satış noktalarından ve kendi mağazalarından ulaşabilirsiniz ve ürünleri www.idlingerie.com dan görebilirsiniz.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger