İpekyol 2009 Yaz Koleksiyonu

21 Temmuz 2009 Salı0 yorum

pekyol 2009 yaz koleksiyonunda, 50’lili yılların romantizmi ve feminen havası etekler ve mini ceketlerle vurgulanıyor. Koleksiyon çalışan kadınlar için kruvaze elbiseler, volanlı bluzlar ve
şık tüp etekler sunuyor. Tasarımlarda bahar çiçeklerinin renkleri ve puantiyeler dikkat çekiyor.
Ayrıca ofis kadınının şık ve feminen bir görüntüye sahip olmaları için tasarlanmış pastel pembe, gri tonlarda ve bejle birleşen elbiseler ve buna eşlik eden kısa ceketler göz dolduruyor.
Koleksiyonda İpekyol stilinin vazgeçilmezi siyah ve beyazın yanı sıra fuşya, mint, bej, limon sarısı, turuncu ve pembe kullanılmış.
İpekyolun yeni sezon koleksiyonunda hafta sonu kaçamakları da unutulmamış. Bunun için hazırlanmış Marine ve Safari koleksiyonu incecik gömlekler, işli etekler, uçuşan bluzlar, ince tunik elbiseler, kargo pantolonlar, şort ve casuel ceketlerle rahatlık ve şıklığı ön plana çıkarıyor. Bu koleksiyonda ağırlıkta olan fuşya, sarı ve bej desenler dinamik bir İpekyol kadını yaratmayı hedefliyor.
İpekyol gece koleksiyonu ise, İpekyol kadınının gece karanlığında bile ışıltılı bir görünüme sahip olması için tasarlanmış drapeli etekler, şifonlar ve taşlarla süslü detaylarla öne çıkıyor.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger