jöleli pasta |
Sonunda tarif ekleyebiliyoruz arkadaşlar...inşallah bi daha böyle uzun ayrı kalmayız... işte şu sıcak havalarda içinizi serinleticek bana özel uydurma bir tarif geliyoooor....
Malzemeler:
Hazırlanışı: Öncelikle kelepçeli kalıbımızın her tarafını streç filmle kaplıyoruz. kremalı büskivimizi kalıbın çevresine diziyoruz. pudingi 3 bardak sütle pişirip kalıbın en altına döküyoruz ve soğumaya bırakıyoruz.soğuduktan sonra üzerini isteğe bağlı meyvelerle süslüyoruz ve en üste jöleyi tarifine göre hazırlayıp iyice soğuttuktan sonra meyvelerin üzerine döküp 4-5 saat dolapta dinlendirip sadece kelepçeyi çıkartıp servis tabağına alıyoruz.. dilimleyip afiyetle yiyoruz. |
Yorum Gönder