LTB ilkbahar / yaz koleksiyonu

16 Temmuz 2009 Perşembe0 yorum

2009’da LTB koleksiyonuyla bayanların içsel yolculuğu başlıyor. İlkbahar / yaz koleksiyonunda özel olarak tasarlanmış Sahara, Caribe, Africa ve East serileriyle hayal gücü ve renklerle tatil için dört yol haritası sunuluyor. Köpük beyazı, taş ve kum gibi doğadan gelen renklerle oluşturulan Sahara serisi...
Yeşil, mor, pembe ve çamur kahvesi renklerini taşıyan Caribe serisi; fildişi, köri, safran ve kakao renginin hakim olduğu Africa serisi ve siyah, mercan ve deniz mavisi renklerinden oluşan East serisi bu yaz bayanların keşif duygularını ateşleyecek. Bu yazın bayan modasında renkli jeanler öne çıkıyor; LTB 2008 ilkbahar / yaz koleksiyonunda yeşil, kırmızı, turuncu gibi yazın canlı renklerini jean pantolonlar, şortlar ve mini eteklerle tamamlıyor. Beyaz jeanlerin koleksiyonda ayrı bir yeri olduğu açıkça görülüyor.

Kumaşlarda ise daha çok pamuklu tercih ediliyor. T-shirtlerde çizgili pololardan baskılı yazılara kadar uzan an büyük bir çeşitlilik hakim. LTB’nin bayanlar için hazırladığı klasik koleksiyondaki hakim kesimler streç materyallerle dokunmuş skinnyfit (vücuda oturan) pantolonlardan oluşuyor, Skyline serisinde ise başrol bütün çeşitliliğiyle ’80lerden alınan ilhamı yansıyor. Üstlerde ise, hacim hakim öğe konumunda.
LTB 2009 ilkbahar yaz erkek koleksiyonu üç ana konu üzerine odaklanan bir hikayeye sahip. Lounge, Easy ve Giamaica. Rahat ve ince zevkli beylere hitap eden Lounge serisinde renkler siyah, gümüş, menekşe, orman yeşili ve grafit siyah ile oluşturulmuş. Denimler gücünü elle yapılan gümüş uygulamalardan alıyor. Easy serisi pololar, t-shitler, örmeler ve pastel renklerdeki pantolonlardan oluşan klasik örnekleri içeren bir seri.
Pembe, ekru, sarı, gök mavisi ve açık gri bu serinin renkleri... Giamaica ise buna zıt olarak, erkek koleksiyonundaki daha renkli ve yaza yönelik bir seri. Sarı, turuncu, bayrak yeşili, kırmızı ve mavi gibi parlak renklerle oluşturulan seri, çiçek desenleri, çizgiler ve plaj esintili baskılarla zenginleştirilmiş. Bu serinin denimleri turuncu, yeşil ve bej renkleri kullanılmasının yanında aşınmış görünümlü (super-used) denimler de hazırlanmış.
Erkekler için hazırlanan klasik serideki dar kesimler, alışılmadık ve yenilikçi yıkamalarla çeşitlendirilen renkli denimler öne çıkarılıyor. Koleksiyondaki renk zenginliği ise dikkati çekici. Erkek koleksiyonunda kullanılan haki, kil, köpekbalığı grisi ve fildişi renkleri ile birlikte kullanılan gabardin ve keten gibi kumaşlar erkek serisinde taze bir çeşitlilik sunuyor. Kargolar da klasik stilde ve hâlâ moda.
Marka: LTB.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger