Mantar Güveç

24 Temmuz 2009 Cuma0 yorum



Malzemeler:

  • 1 paket mantar
  • 2 domates
  • 2 biber
  • 4 diş sarımsak
  • 1 çorba k.tereyağı
  • sıvıyağ
  • tuz,karabiber
  • kekik

Üzeri için:

  • Kaşar peyniri
Hazırlanışı:

Tereyağını tavaya alın. Üzerine sarımsağı ekleyerek biraz kavurun. Daha sonra üzerine doğranmış mantarları ve biberleri de ekleyin. Yeşil soğanları da ince doğrayarak ekleyin. Tuz ve kekik de eklendikten sonra güvece alın. Üzerine küp doğranmış domatesleri ekleyin. 180 derecede pişmeye bırakın. Ocaktan almaya yakın kaşar peyniri rendesi serperek
peynirler eriyene kadar bekletin.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger