Assortie'den Büyük İndirim Fırsatı

20 Ağustos 2009 Perşembe0 yorum

Yaz aylarında da şık olmak isteyen bayanlar! Assortie'nin şık ve zarif özel koleksiyonlarına inanılmaz bir indirimle sahip olabilirsiniz.
Zarif koleksiyonlarıyla virtinleri süsleyen Assortie, %70'lere varan indirim fırsatı sunuyor.

Çanta tutkunları bu yaz oldukça şanslı. Assortie’nin renk seçeneklerinin yanı sıra farklı model ve tarzdaki çantaları arasından seçim yapmanız hiç de kolay değil. Tercihini büyük boy çantadan yana kullananlara önerimiz, karar verirken tasarımları ile farklılık yaratan portföy çanta seçeneklerini de göz önünde bulundurmaları. Assortie koleksiyonlarında çantalar kadar özel bir görünüme sahip cüzdanlar da oldukça iddialı.





Assortie koleksiyonlarında yer alan ve yazın vazgeçilmez bir aksesuarı olan şapkalarla hem güneşten korunabilir hem de şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.





Kıyafetlerinizi tamamlayan kemerler de Assortie’nin özel koleksiyonları arasında yer alıyor. Pareo olarak da kullanılabilecek fularlar ise gece ve gündüz en şık kurtarıcınız olmaya hazır.





Assortie yaz partilerini de unutmamış. Koleksiyonda bu özel geceler için de şık ve göz alıcı alternatifleri bulabilirsiniz.


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger