SARAR 2009 KIŞ KOLEKSİYONU

27 Ağustos 2009 Perşembe0 yorum

Erkek giyiminde devrim yaratan COOLMAX Teknolojisi ile
hayatın her alanında farkınızı ortaya koyacak,
sıra dışı bir koleksiyon...

Şehir hayatının, rutinlerin ötesindeki değişkenliğinden yola çıkan SARAR, iş yaşamında olduğu kadar sosyal hayatında da aktif bir rol üstlenen SARAR Erkeği’ne özel, bir koleksiyon hazırladı. Yaratıcı detaylarla
kişisel karizma ve çarpıcılığı özgürce yansıtan, yeni erkek koleksiyonu, birbirinden farklı ve zengin seçenekleri ön plana çıkarıyor.

SARAR tasarımlarında kullanılmaya başlanan Coolmax teknolojisi ise, kumaşa kattığı nefes alma özelliği ile giysilere yumuşaklık ve hafiflik kazandırarak, aktif yaşamın içinde üstün bir performans, doğal bir rahatlık ve konfor sağlıyor.

4 farklı gruba ayrılan yeni SARAR Erkek Koleksiyonu’nun ilk teması, “My Style”, farklı bir kalıp anlayışıyla yorumlanan tek ceketler ile yumuşak, modern ve yeni bir etki yaratıyor. Tweed, çeşitli ekoseler ve çerçeve desenlerle renklenen ceketleri tamamlayacak pantolonlar da, bu etkiyi sürdürmeye devam ediyor. Toprak ve haki tonlarının, gri, hardal ve bej tonları ile birleştiği koleksiyonda kırmızı tonları efekt olarak kullanılmış. Triko setleri, pamuklu gömlekler ve çift yüzeyli kumaşlardan üretilen üst giyim grubu, koleksiyonu tamamlayan diğer parçaları oluşturuyor. My Style, kendi tarzını yaratmaktan hoşlanan ve özgürce seçim yapmak isteyen erkeklerin, kış aylarındaki bir numaralı tercihi olmaya hazırlanıyor.

SARAR Erkek Koleksiyonu’nun bir diğer teması olan “Elegance”, kumaş kalitesindeki standartları yükseltiyor. Yünün en üst çeşitlemelerinin ve özel ipliklerin kullanıldığı koleksiyon, Kaşmir, Alpaka ve Devetüyü’nün dayanılmaz cazibesiyle bütünleşmiş. Kumaşların doğal renklerine eklenen siyah, antrasit ve lacivert tonları, kış beyazı ve kemik tonları ile ayrı bir hava kazanmış. Klasik renk ve desenlere sahip çift bükümlü kumaşlardan hazırlanan gömlekler ise özel desenlere sahip %100 ipek kravatlarla tamamlanıyor. Kumaşların yarattığı mükemmel görüntüyü, gerçek bir konfor ile birleştiren Elegance, karizmatik kişiliklerini, giyimlerine yansıtmasını bilen beylerin vazgeçilmezi olmayı bekliyor.

Yeni koleksiyonun 3. teması “Investment”, el işçiliği efektiyle hazırlanmış. Investment, özel dikim havası yaratan takım elbiseler, lacivert, antrasit ve siyah tonlarını ön plana çıkaran Pin Stripe desenler ve saten çizgili gömlekleriyle, borsa yatırımcıları ve iş adamlarının klasikleşen şıklığından ilham almış. Tüm koleksiyonda olduğu gibi, Coolmax teknolojisine sahip kumaşlarla üretilen Investment, geçirdikleri bu zorlu dönemde, ekonomi ile uğraşan iş adamlarına, ihtiyaçları olan motivasyonu kazandırmayı hedefliyor.

“Comfort” teması, rahat bir iş giyimi ve haftasonu şıklığını birleştiren, konforlu ve modern bir çizgiye sahip. Kahve ve moka tonları ile mor ve tütün rengi gibi sıcak renklerin kullanıldığı koleksiyon, yumuşak ve rahat balık sırtı ceketler, anorak tarzı yelekler, modern kesimli kadife, ekose ve kaz ayağı pantolonlar, hafif yıkamalı, çizgili gömlekler ve yumuşak ipliklerle hazırlanmış, kalın örgülü triko çeşitlerini biraraya getiriyor. İş hayatında rahatlığa önem verdiği kadar, haftasonları da şıklığından vazgeçmeyen beyler için tasarlanan “Comfort”, daha özgür bir giyim zevkini yansıtıyor.

SARAR, 09 –10 erkek koleksiyonu, 4 farklı tema ve erkek modasında çığır açmaya devam eden yenilikleriyle, hayatın her alanında, şıklığıyla öne çıkan ve tarzından vazgeçmeyen SARAR Erkeği ile bir kez daha buluşuyor.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger