TopShop 2009 Yaz Etek Modelleri

20 Ağustos 2009 Perşembe0 yorum

Bayanlar için yazın vazgeçilmezi etekler.. Yaz sezonu indirimleri başlamışken gardrobunuzu genişletmeniz için TopShop'tan en farklı etek modellerini sizler için seçtik.

2009 yaz koleksiyonunda indirimler %70'lere çıktı. Yani alışveriş yapmanın tam zamanı.. Yaz sıcağında kullanım rahatlığıyla bayanların vazgeçemedikleri etekler 2009 yazında da çok moda. Medya Moda popüler ve genç giyim markası TopShop eteklerini sizler için inceledi ve en farklı en güzel modelleri biraraya topladı.

2009 yaz koleksiyonlarında canlı renkler ve çiçek desenleri hemen her markada göze çarpıyor. Siz de renkli giyinmekten ve çiçek desenlerinden hoşlanıyorsanız, TopShop'un çiçekli etekleri tam size göre..
İşlemeli eteklerle nostaljik bir hava yakalayabilirsiniz. İşte etek uçlarında işlemeler ve fistolarla süslenmiş TopShop etek modelleri..

Fırfır 80'li yıllardan sonra 2009 yazında tekrar giysilerimize taşındı. Giysileri hareketlendiren fırfırlar eteklerde gerçekten çok hoş duruyor. Fırfırlı Topshop etekleri retro akım takipçileri için..
Giyimde spor bir tarz benimseyenler için ise, daha bol kesimli ve yandan cepli etekleri öneriyoruz. Rahat ve efil efil TopShop spor etekler..


Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger