Ballı Kuzu Fleminyon

25 Eylül 2009 Cuma0 yorum

Ballı Kuzu Fleminyon


Malzemeler

* 300 gram kuzu fleminyon
* 1 adet kırmızısoğan
* 1 adet domates
* 1 çay kaşığı bal
* 1 yemek kaşığı dolmalık fıstık
* 1 yemek kaşığı kuş üzümü
* Defne Yaprağı
* karabiber
* zeytinyağı

Hazırlanışı

1. Et ve defne yaprağı 20 dakika haşlanır.
2. Kırmızı soğan incecik doğranıp, dolmalık fıstıkla beraber zeytinyağında kavrulur.
3. Haşlanan et ve bal soğanlara eklenip iyice kızartılır.
4. Son olarak püre haline etirilen domates ve kuş üzümleri katılıp, suyunu çken kadar pişirilir.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger