Firinda Soslu Salmon Balık Filet

3 Eylül 2009 Perşembe0 yorum

Firinda Soslu Salmon Balık Filet


Malzemeler:

4-5 adet kilciksiz salmon Baligi File (Seelachsfilet)

sosu icin:

1 yemek kasigi un

3 yemek kasigi su

yarim su bardağı ayçiçek yağı
1 yumurta sarısı
tuz,
kara biber, kırmızı toz biber

1 kücük dis dövülmüs sarimsak
ince ince kiyilmis yarim demet dereotu

ince ince kiyilmus yarim demet maydonoz
1 limonun suyu

200 gr Sivi krema

Yapilisi:

bir borcama Filet Baliklarini yerlestirin. Bir kabin icinde aycicek yagi, 3 yemek kasigi su, un, 1yumurtanin sarisi, sivi kremayi, limonun suyunu, tuz ve baharatlari ilave edip catal ile iyice cirpin. dereotu, maydonoz ve dövülmüs sarimagida ilave edin, kasik ile hepsini karistirin ve salmon Filet baliklarinin üzerine esit sekilde dökün. önceden isitilmis 170 derece Firina verip yaklasik 30 dakika kadar pisirin. sicak olarak servis yapin.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger