- 4 yumurta
- 3 su bardak süt
- 3 su bardağı şeker
- 3,5 su bardağı un
- 1 paket margarin
- 1 paket kabartmatozu, vanilya
- 2 paket kakao
Yapılışı:
- Yumurtaları şekerle çırpın. Süt, kakao ve eritilmiş margarinide ilave ederek çırpın ve bu karışımdan 1.5 su bardağı kadarını ayırın.
- Daha sonra kalan karışıma un, kabartmatozu ve vanilyayı ilave edin.Yağlanmış unlanmış yaklaşık 28 çaplarında bir tepsiye dökün.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dakika kadar pişirin.
- Fırından çıkar çıkmaz ayırdığınız karışımı üzerine eşit olarak gezdirin.
- Sosunu çektilten sonra üzrine hindistan cevizi serperek servis yapabilirsiniz.
Yorum Gönder