Mantarlı Et Sote

15 Ekim 2009 Perşembe0 yorum

Malzemeler
  • 1 kg sotelik et
  • 750 gr. mantar
  • 1 adet kuru soğan
  • 2 diş sarımsak
  • sıvıyağ
  • salça
  • tuz,karabiber,pul biber

Soğanı ve sarımsağı yemeklik doğrayıp sıvı yağda kavurdum, salçayı ekleyip kavurmaya devam ettim, eti ekleyip pişmeye bıraktım o esnada mantarları doğradım limonlu suda beklettim pişmekte olan etlerin üzerine ilave ettim mantarın kendi suyu çekilince biraz sıcak su ilave edip pişirdim, üzerine tuz ve baharatları ekleyip ateşten aldım, tereyağlı bir pirinç pilavı ile servis yaptım. Afiyet Olsun.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger