MUSKALI ÇİĞ BÖREK

21 Kasım 2009 Cumartesi0 yorum


MUSKALI ÇİĞ BÖREK
MALZEMELER:

2 yufka
200 gr. kıyma
1 kuru soğan
1 yumurta
tuz, karabiber

YAPILIŞI :

Yufkaları dört parmak eninde şeritler şeklinde kesin. Kıymanın üzerine soğanı rendeleyin.Üzerine tuz ve karabiber ekleyin.Biraz su ilave ederek kıvamını yumuşatın. Şeritlerin ucuna bir tatlı kaşığı kadar koyup muska şeklinde sarın.Uçlarını suya veya yumurta akına batırarak yapıştırabilirsiniz. Sıcak yağda kızartarak kağıt havlunun üzerine alın. Daha sonra yeşilliklerle birlikte sıcak servis yapın

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger