Candino'yla Yeni Bir Tarz

22 Temmuz 2009 Çarşamba0 yorum

İsviçre saat teknolojisinin exclusive markası Candino, seçkin modelleriyle moda severlerin beğenisini topluyor.

Klasik ve modern tarzı olan kadınların tercihi: Candino Glamour, şıklığı detaylandıran en önemli ayrıntılar arasında yer alıyor. Cazibeli, dikkat çekici ve elegan görünen kadınları yansıtan bu model, İsviçre saatlerinin klasik çizgisini bir kez daha gözler önüne sunuyor.

Glamour modeli, orta boy kasa ölçüsü ile ince ve kalın tüm bileklere uyum sağlıyor. Klasik çizgilere sahip modelin en önemli özellikleri arasında, 48 adet Swarovski taş ile bezenmiş kasası ve ibreli gün, takvim göstergesinin olmasını sayabiliriz. Rose Gold altın kaplama, taşlı, orta boy kâinin yanı sıra kasa formuna özel olarak tasarlanmış, krokodil baskılı, beyaz natürel deri kordonun kusursuz uyumuyla dizayn edilen Glamour Modeli’nin çelik kombineli varyasyonları da bulunmakta.

Erkek maskülenliğini şıklıkla birleştirerek, bu modeline yansıtan Candino Comeback-Retrograde ise klasik, güçlü ve modern görünmeyi sevenlere hitap ediyor. Geleneksel çizgilere sahip tasarımın en önemli özellikleri, haftanın tüm günlerini gösteren geniş pencereli Retrograde gün göstergesi ve çift haneli, büyük pencereli, takvim göstergesi. Büyük kasa yapısı Rose Gold altın kaplama ile kusursuz uyum sağlarken, Candino Comeback-Retrograde elit görüntüsünü saat şıklığıyla bütünleştirmek isteyen erkekler için ideal!

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger