Ünlülerin Skandalları

17 Temmuz 2009 Cuma0 yorum

Ülkemizde de yayınlanan Gossip Girls dizisinin genç yıldız Leighton Meester'ın canı bugünlerde çok sıkkın. Bunun nedeni de Meester'ın kendisinin çektiği çıplak görüntülerinin internette dolaşması. Dizide Blair Waldorf karakterini canlandıran Meester'ın bu görüntülerinin yine yıldızın kendisi tarafından çekilen videodan alındığı öne sürülüyor. Meester'ın sözcüsü konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.
HANDE ATAİZİ 1999 yılında Bodrum'da gece kulubünde alkolü fazla kaçırıp, mekanın tuvalet penceresinden çıkmaya çalışmıştı. Burnundan estetik operasyon geçirdiği için fotoğraflarının çekilmesini istemediği için böyle bir yöntem izleyen Ataizi tuvalet penceresine sıkışmıştı.

GÜZİDE DURAN Ünlü mankenin kariyerinin en parlak yıllarında Şıkel ile girdiği 'tavuk manken' polemiği uzun süre konuşuldu.


ÇAĞLA ŞIKEL Bir defile için gittiği Antalya'da manken Yüksel Ak'ın o sırada evli olduğu Şenol İpek'in telefonuna "Tostumu yedim bekliyorum" yazan bir mesaj atınca ortalık da birbirine girdi. Ak ve İpek'in evliliği çatırdamaya başladı. Olay magazin gündeminde uzun süre yer aldı.







TAMER KARADAĞLI Aktör Tamer Karadağlı kuzeniyle kaldığı bir otel odasında birlikte oldukları genç kadın tarafından tuzağa düŞürülmüştü. Burcu Mercan adlı kadın, yatak sahnelerini kameraya çektiği Abbas ve Tamer Karadağlı’ya Şantaj yapıp 150 bin dolar istemişti. Karadağlı, olayı doğrulayıp, ’Keşke böyle şeyler yaşanmasaydı’ demişti.




HELİN AVŞAR Bir çorbacının tuvaletinde seviştiği iddia edilmiş, görgü tanıkları Berna Arıcı ve Sibel Gökçe, içeriden gelen seslerin gerçek bir sevişme sesi olduğunu söylemişti. Olayın kahramanı Helin Avşar ise olayın tamamen hayal ürünü olduğunu söylemiş ve iddiada bulunanları mahkemeye vermişti.



















Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger