Karamelli Etimek Tatlısı

20 Ağustos 2009 Perşembe0 yorum

Malzemeler:

İstediğiniz kadar tuzsuz etimek (1 veya 2 paket)

2 su bardağı toz şeker

750 gr. Süt

3 tepeleme yemek kaşığı un

2 paket vanilya

2 su bardağı süt

2 paket kremşanti

2 su bardağı su

hindistan cevizi.

Etimek Tatlısının Yapılışı :

İlk önce etimekleri dikdörtgen bir borcama dizin. 2 su bardağı toz şekeri tencerede biraz yakın, karamel haline getirin.. 2 su bardağı kaynar suyu tencereye ekleyin ve bu karışımı sıcakken etimeklerin üzerine dökün. 750 gr. sütü un ve vanilya ilavesiyle muhallebi gibi pişirin. etimeklerin üzerine sürün. 2 su bardağı sütle krem şanti hazırlayın, en üst kata da bu krem şantiyi sürün. hindistan ceviziyle süsleyin…

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger