TAVUKLU SULTAN KEBABI

29 Ağustos 2009 Cumartesi0 yorum


TAVUKLU SULTAN KEBABI:
2 tavuk gögsü
50 gr salam
50 gr pastırma
6-7 mantar
1 kırmızı biber
tuz,karabiber
sıvıyağ
garnitür olarak:
2 su b. bulgur
1 soğan
1 kase domates rendesi
tuz,kırmızı biber
HAZIRLANIŞI:
Tavuk gögüsleri iyice inceltilerek büyütülür. Tavada soğan,biber ve mantar sıvıyağ ile

sotelenir. üzerine salam ve pastırma konulur. üzerine tuz ve baharatları ilave edilir.Hazırlanan

tavuk gögüslerine paylaştırılıp rulo yapılır. Kürdanla tutturulur. Fırında pişirilir. Ortadan verev

kesilerek domatesli bulgur pilavı ile servis yapılır.

Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger