GAMZE SARAÇOĞLU 2010 YAZ KOLEKSİYONU DEFİLESİ

23 Eylül 2009 Çarşamba0 yorum

Ünlü modacı Gamze Saraçoğlu’nun, Akış/Flow adını verdiği yeni koleksiyonun defilesi, Istanbul Fashion Days (IFD) kapsamında gerçekleşti. Gamze Saraçoğlu’nun bu özel kreasyonu tasarlarken aldığı ilham kaynağı; suyun damla halinden okyanusa dönüşmesi…

yapan Gamze Saraçoğlu, Akış/Flow adını verdiği, 2010 ilkbahar/yaz sezonunun trendlerini yansıtan, huzurlu, olumlu, düşünceli, giyenin kendini rahat hissedeceği yeni koleksiyonu ile moda tutkunlarının karşısına çıktı. İTÜ Taşkışla binasında gerçekleşen, koreografisini Zeynep Arkök’ün üstlendiği, Özge Ulusoy, Selma Ergeç gibi ünlü mankenlerin yer aldığı defileyi moda, sanat, tasarım ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri ilgiyle izledi.

60 parçadan oluşan koleksiyonda damlanın geçtiği tüm evreler, ekru, pudra pembesi, krem, su yeşili, turkuaz ve petrol mavisi tonlarında anlatılıyor. Teknik açıdan zengin ve ince işçiliği olan bu koleksiyonda akışı doğru anlatabilmek ve yansıtabilmek için, drape teknikleri geliştirilerek, özel punto dikişler ve farklı detaylar kullanılıyor. Hem gece hem de gündüz giyilebilecek parçalardan oluşan, doğal kumaşların kullanıldığı koleksiyonda, kumaşların büyük kısmı ipek.
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger