KIRMIZI PANCAR SALATASI

23 Eylül 2009 Çarşamba0 yorum

Zertyz5

Malzemeler:

  • iki -üç orta büyüklükteki pancar makul.
  • yarim demet dereotu (ya aslinda bu arzuya göre degisebilir)
  • 2-3 çorba kaşığı mayanoz
  • 1 çorba kaşığı yoğurt olabilir

Bu ölçüleri siz kendi damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz.

Yapılışı:

  1. Pancarlar kabukları soyulup haşlanır.
  2. Rendelenir
  3. Soğan hafif kavrulur
  4. Sonra pancarlar soğana karıştırılp birlikte kavrulur (ama pancarların çok yumuşamaması gerekiyor)
  5. Soğuduktan sonra mayanoz yoğurt sarımsak dereotu tuz karıştırılır
  6. En son olarak üzerine zeytinyağı ve karabiber serpilir
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Proudly powered by Blogger